torstai 22. marraskuuta 2012

Aasta tegu 2012 - Vuoden teko 2012

Pärnussa etsitään vuoden tekoa jo 12. kerran. Valmiita ehdotuksia on tarjolla kaksikymmentä, mutta myös omia ehdotuksia on mahdollista esittää. Valmiisiin ehdotuksiin ei ole otettu mukaan vuosittaisia kulttuuritapahtumia, vaan tapahtumia ja tekoja, jotka ovat tapahtuneet ensimmäistä kertaa vuonna 2012.

Ehdotuksista löytyvät mm. paikallisilta kovaa kritiikkiä saanut bussiliikenteen uudistus ja kesäkaupungin kaupunkikuvaa ikävästi pilannut keskustan, Rääman ja Ülejõen vesi- ja viemäröintitöiden valmistuminen.
Mukana on merkittäviä kulttuuritekoja kuten Pärnu museon valmistuminen ja mutta mukana on myös Grillfestin uusi tuleminen, nuorten purjehduksen Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja Voiton päivän paraati.

Vuoden teoksi on mahdollisuus äänestää myös Ehitaja, Haapsalu ja Tallinna maanteiden yhteyden kauan odotettua valmistumista.

Oman äänensä voi antaa 12.12.12 mennessä joko sähköpostitse tegu@parnupostimees.ee tai kirjeitse Pärnu Postimees toimitukseen (Rüütli 14). Vastaukseen tulee liittää nimi, osoite ja puhelinnumero. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme kahden hengen kutsua Viron 95. vuosipäivän juhliin ja konserttiin.

Vuoden teko julkistetaan 19.12.12.

Tarkempaa tietoa ja valmiit ehdotukset löydät tämän linkin kautta http://www.parnupostimees.ee/1043150/otsime-2012-aasta-tegu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti