perjantai 23. marraskuuta 2012

Jääfestival 16.2.-24.2.2013


Edellisvuosien tapaan Jääfestivaali tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille. Päätapahtumapaikka on aiemmista vuosista poiketen keskustan sillan vieressä oleva satama-alue ja sen lähialueet. Tämä tapahtuma antaa kaikenkattavan kuvan siitä, mitä kaikkea jäästä, jäällä, lumesta ja lumella voi tehdä. Keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitsevalle tapahtuma-alueelle nousee toinen toistaan hienompia ja erikoisempia jää- ja lumirakennelmia. Siis tietysti sillä edellytyksellä, että sää sen sallii... Säiden armoilla eivät kuitenkaan ole todellisen ulkoilmatapahtuman tunnelman luojat, glögin myyjät.

2012 Jääfestivaalien musiikillisen osuuden ehdottomia vetonauloja olivat The Sun yhtyeen laulaja, lauluntekijä ja Euroviisuvoittaja Tanel Padar ja ensimmäisen Viron Idols-laulukilpailun (Eesti otsib superstaari) voittaja Birgit Õigemeel. Kaksikko esiintyi myös yhdessä ja innoitti täyden katsomollisen mukaan kauniisti kajahtavaan yhteislauluun. Tanel Padarin värikästä esitystä villapöksyissä voit katsoa tästä.

Eikä vuoden 2013 Jääfestivaalien esiintyjäkaarti kalpene edellisvuotisten edessä. 23.2. lavalle astuu Tõnis Mägi. Tämä virolaisten rakastama laulaja, kitaristi ja näyttelijä on vaikuttanut musiikin saralla jo neljä vuosikymmentä.

Päiväkohtainen festivaaliohjelma julkaistaan 1.12. Jos et malta odottaa joulukuun ensimmäiseen päivään saakka, niin voit toki kurkistella muutamia jo varmistuneita ohjelmanumeroita täältä. Sivustolta löytyy myös kuvagalleria edellisvuosien festivaaleista.

Nyt onkin hyvin aikaa kaivaa esille kellarin perältä Peltoset, Järviset ja Karhut ja jäädä odottelemaan talvisempia kelejä ja tietysti festivaaleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti